Εγκατάσταση, απεγκατάσταση ή συντήρηση του θερμοσίφωνα σας

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική γρήγορα και οικονομικά!

Στην Vagiannis Services κάθε εργασία που αφορά τον ηλιακό ή ηλεκτρικό σας θερμοσίφωνα, πραγματοποίεται από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας πάντοτε βάση των προβλεπόμενων οδηγιών του εκάστοτε κατασκευαστή έτσι ώστε να ισχύει η εγγύηση του. Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα την εγκατάσταση, απεγκατάσταση ή συντήρηση του θερμοσίφωνα σας, σε όποια περιοχή της Αττικής κι αν βρίσκεστε, παρέχοντας γραπτή εγγύηση των υπηρεσιών μας.

Λεπτομέρειες για κάθε υπηρεσία και ενδεικτικό κόστος

Ο ηλιακός θερμοσίφωνας είναι μια από τις πιο έξυπνες και κερδοφόρες, σε βάθος χρόνου, επενδύσεις  που μπορείτε να κάνετε για το σπίτι σας καθώς συνδυάζει εξοικονόμηση χρημάτων με μέγιστη απόδοση ενέργειας. Οι έμπειροι τεχνικοί της Vagiannis Services αναλαμβάνουν με υπευθυνότητα την εγκατάσταση του ηλιακού σας, ακολουθώντας όλα τα απαραίτητα βήματα προκειμένου να γίνει σωστά η τοποθέτηση. Κατά την διαδικασία της εγκατάστασης διασφαλίζεται η απομόνωση της υγρασίας από το εσωτερικό της οικίας σας με ειδική μόνωση στην βάση. Για την εξασφάλιση της μέγιστης αντοχής του στον χρόνο και της εύρυθμης λειτουργίας του, το αρχικό γέμισμα του ηλιακού σας θερμοσίφωνα γίνεται με αποσταγμένο νερό και ειδικό αντιψυκτικό υγρό.

Η αναγκαία ετήσια συντήρηση του ηλιακού σας θερμοσίφωνα για την εξασφάλιση της μακροζωίας του, είναι σημαντικό να πραγματοποιείται από εξειδικευμένο τεχνικό καθώς απαιτούνται τεχνικές γνώσεις, εμπειρία στην εφαρμογή τους και κατάρτιση στις υδραυλικές εργασίες.

Ανάλογα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ηλιακού σας θερμοσίφωνα, τη χρήση του και την έκθεση του στα καιρικά φαινόμενα, ένας εξειδικευμένος τεχνικός μπορεί να καθορίσει κάθε πότε πρέπει να γίνεται η συντήρηση του, προκειμένου να διασφαλιστεί η μέγιστη  απόδοση του, η πρόληψη και αποφυγή βλαβών, η εξοικονόμηση ενέργειας και φυσικά η εξοικονόμηση χρημάτων.

Στην Vagiannis Services το κόστος μίας ολοκληρωμένης συντήρησης ηλιακού θερμοσίφωνα διπλής ενέργειας, έως 300 λίτρων, ανέρχεται στα 30€ και περιλαμβάνει:

 • Καθαρισμό της δεξαμενής από άλατα στα τοιχώματα του δοχείου (boiler) και του συλλέκτη

 • Άνοιγμα της αντίστασης του ηλιακού θερμοσίφωνα

 • Αντικατάσταση ανοδικής προστασίας δοχείου

 • Έλεγχο φλάντζας

 • Έλεγχο ηλεκτρικής αντίστασης & θερμοστάτη

 • Έλεγχο ασφαλιστικής βαλβίδας και βαλβίδας αντεπιστροφής – πιέσεως δικτύου

 • Έλεγχο της σωστής λειτουργίας του ηλιακού θερμοσίφωνα

 • Έλεγχο μονώσεων

 • Καθαρισμό των συλλεκτών

 • Συμπλήρωμα αντιψυκτικού υγρού στον συλλέκτη

Εάν ο ηλιακός σας θερμοσίφωνας βρίσκεται σε δυσπρόσιτο σημείο θα πρέπει  να μας ενημερώσετε κατά την τηλεφωνική επικοινωνία μας για το ραντεβού σας με τον τεχνικό. Επίσης λάβετε υπόψη σας ότι σε περίπτωση που ο ηλιακός θερμοσίφωνας είναι τριπλής ενέργειας ή κεραμοσκεπής υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση.

Σε περίπτωση βλάβης του ηλιακού σας θερμοσίφωνα, είτε σε ανάγκη απεγκατάστασης του στα πλαίσια αντικατάστασης, ανακαίνισης ή μετακόμισης, είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε με έμπειρο τεχνικό προκειμένου να ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες εργασίες απρόσκοπτα και με ασφάλεια.

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της Vagiannis Services μπορούν να αξιολογήσουν τυχόν βλάβες και να σας προτείνουν την πιο συμφέρουσα και αποδοτική λύση. Όσον αφορά την απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση του ηλιακού σας θερμοσίφωνα αρχικά καθορίζεται το καλύτερο δυνατό σημείο κατόπιν μελέτης του χώρου σας και κατόπιν πραγματοποιείται από πιστοποιημένο τεχνικό ο οποίος διασφαλίζει την σωστή τοποθέτηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να έρθουμε στον χώρο σας και να αξιολογήσουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και να συζητήσουμε πώς μπορεί να επιλυθεί άμεσα και οικονομικά.

Η σωστή τοποθέτηση ενός ηλεκτρικού θερμοσίφωνα, είτε πρόκειται για οριζόντιο, κάθετο είτε για επιδαπέδιο είναι πολύ σημαντική για τη σωστή λειτουργία του και την επίτευξη μέγιστης απόδοσης με το δυνατότερο χαμηλό κόστος. Γι’αυτό τον λόγο η τοποθέτηση του ηλεκτρικού σας θερμοσίφωνα θα πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένο τεχνικό, απαραιτήτως βάσει των οδηγιών που προτείνει ο εκάστοτε κατασκευαστής προκειμένου εξασφαλιστεί η ισχύς της εργοστασιακής του εγγύησης.

Η Vagiannis Services αναλαμβάνει την εγκατάσταση του ηλεκτρικού σας θερμοσίφωνα, έως 160 λίτρων, με κόστος που ανέρχεται στα 50€ και περιλαμβάνει:

 • Την τοποθέτηση του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα κοντά στο σημείο κατανάλωσης νερού για να αποφευχθεί η απώλεια θερμότητας λόγω της διαδρομής του νερού μέσα στις σωληνώσεις

 • Την αναγκαία χρήση ισχυρών βιδών για την βάση στήριξης του θερμοσίφωνα ώστε να έχουν τριπλάσια αντοχή απ’ όσο είναι το βάρος του θερμοσίφωνα

 • Την ολοκλήρωση της υδραυλικής και ηλεκτρικής σύνδεσης για να ελεγχθεί πλήρως η σωστή τοποθέτηση

Η χρήση ενός ηλεκτρικού θερμοσίφωνα για την παροχή ζεστού νερού στο σπίτι μέσω του ηλεκτρικού ρεύματος, αποτελεί τη πιο συχνή επιλογή των νοικοκυριών εδώ και πολλά χρόνια. Ωστόσο, λόγω της εκτεταμένης και επαναλαμβανόμενης χρήσης του στην καθημερινότητα μας, χρειάζεται ετήσια συντήρηση για να διασφαλιστεί η μακροζωία του καθώς και η διατήρηση χαμηλού κόστους ,το όποιο μπορεί να δείτε ξαφνικά να ανεβαίνει εάν ο ηλεκτρικός σας θερμοσίφωνας έχει υποστεί βλάβη ή εσφαλμένη χρήση χωρίς να έχει ελεγχθεί για κάποιο χρονικό διάστημα από εξειδικευμένο τεχνικό.

Η Vagiannis Services αναλαμβάνει την συντήρηση του ηλεκτρικού σας θερμοσίφωνα, έως 160 λίτρων, με κόστος που ανέρχεται στα 30€ και περιλαμβάνει:

 • Καθαρισμό της δεξαμενής από άλατα στα τοιχώματα του δοχείου (boiler)

 • Άνοιγμα της αντίστασης του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα

 • Αντικατάσταση ανοδικής προστασίας δοχείου

 • Έλεγχο φλάντζας

 • Έλεγχο ηλεκτρικής αντίστασης

 • Έλεγχος θερμοστάτη

 • Έλεγχο βαλβίδας αντεπιστροφής – πιέσεως δικτύου

 • Έλεγχο της σωστής λειτουργίας του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα

Μία εναλλακτική, αξιόπιστη και γρήγορη λύση για να έχετε άμεσα ζεστό νερό στον χώρο σας αποτελεί η χρήση ηλεκτρικού ταχυθερμαντήρα. Στα πλεονεκτήματα του, εκτός από την εξοικονόμηση νερού δεδομένης της μικρής απόστασης από το σημείο χρήσης και της εξοικονόμησης χρόνου καθώς το νερό ζεσταίνεται σε μερικά μόνο δευτερόλεπτα, περιλαμβάνεται και η εξοικονόμηση ρεύματος (ενεργειακή κλάση Α ) καθώς χρησιμοποιείτε μόνο την ποσότητα νερού που χρειάζεστε. Επιπλέον λόγω του μικρού χώρου που καταλαμβάνει αποτελεί μια πολύ εύκολη λύση για να έχετε σε οποιονδήποτε χώρο γρήγορα ζεστό νερό. Η Vagiannis Services μπορεί να σας συμβουλεύσει για την καλύτερη δυνατή λύση ταχυθερμαντήρα ανάλογα με τις ανάγκες σας και να αναλάβει την εγκατάσταση του.

Ενδιαφέρεστε για την αγορά θερμοσίφωνα?

Εάν βρίσκεστε σε αναζήτηση κατάλληλου θερμοσίφωνα για το σπίτι σας, μη διστάσετε να απευθυνθείτε στην εταιρεία μας. Μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε υπεύθυνα για το ποια είναι η βέλτιστη επιλογή για τις ανάγκες του χώρου σας και να σας προμηθεύσουμε είτε ηλιακό θερμοσίφωνα, είτε ηλεκτρικό θερμοσίφωνα, είτε ταχυθερμαντήρα σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να δείτε ή να κατεβάσετε (αν περιηγήστε από κινητό) το έντυπο με τις τρέχουσες προσφορές σε ηλιακούς θερμοσίφωνες Hercules. Για οποιαδήποτε απορία, επικοινωνήστε μαζί μας.