Ψυκτικές Υπηρεσίες

Εγκατάσταση, επισκευή και συντήρηση ψυγείων κάθε τύπου

Η Vagiannis Services και οι έμπειροι ψυκτικοί της αναλαμβάνουν με υπευθυνότητα την εγκατάσταση, επισκευή ή συντήρηση όλων των τύπων ψυγείων (ελεύθερων, εντοιχιζόμενων, ντουλάπας, καταψύκτη, κρασιών, παγομηχανής).

Λεπτομέρειες για την διαδικασία που ακολουθούμε

Κατά την εγκατάσταση του ψυγείου σας επιλέγουμε την βέλτιστη θέση τοποθέτησης στον χώρο, αποφεύγοντας όσο είναι εφικτό την τοποθέτηση κοντά σε συσκευές θέρμανσης, φροντίζουμε να απέχει από ντουλάπια 100mm, και τα πόδια να είναι σωστά ρυθμισμένα στην βάση του θαλάμου, ελέγχουμε την κυκλοφορία του αέρα γύρω από το ψυγείο και ρυθμίζουμε την ιδανική θερμοκρασία ανάλογα με την εξωτερική θερμοκρασία του περιβάλλοντος. Όσον αφορά τις παγομηχανές φροντίζουμε ο χώρος της εγκατάστασης να μπορεί να στηρίξει το βάρος της παγομηχανής καθώς και μία δεξαμενή γεμάτη πάγο. Έχετε υπόψη σας ότι για κάθε παγομηχανή πρέπει να υπάρχει πρόβλεψη για ξεχωριστή ασφάλεια / διακόπτη κυκλώματος. Οι ψυκτικοί μας μπορούν να αναλάβουν επίσης την συντήρηση και απολύμανση της παγομηχανής σας.

Σε κάθε περίπτωση βλάβης εξετάζουμε αρχικά όλα τα πιθανά προβλήματα, προχωράμε στην επισκευή και τον έλεγχο λειτουργίας του ψυγείου σας και εφόσον χρειάζονται συμπληρώνουμε φρέον για την βέλτιστη λειτουργία του.

Αναλαμβάνουμε οικιακά και επαγγελματικά ψυγεία

Έχουμε την δυνατότητα να καλύψουμε κάθε οικιακή ή επαγγελματική ανάγκη. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τι ακριβώς χρειάζεστε και να σας ενημερώσουμε για το σχετικό κόστος. Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την τοποθέτηση ή επισκευή του ψυγείου σας.