Επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Vagiannis Services

Καλέστε μας για οποιαδήποτε τεχνική εργασία χρειάζεστε!

Εξυπηρέτηση Πελατών

Το Τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών την Vagiannis Services είναι στη διάθεση σας από Δευτέρα έως Σάββατο 8.00 – 19.00 για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις υπηρεσίες μας και για κάθε συμβουλή που μπορεί να χρειάζεστε σχετικά με τις τεχνικές ανάγκες στον χώρο της κατοικίας σας ή της επιχείρησης σας. Όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να εξυπηρετηθείτε από τους τεχνικούς μας, παρακαλούμε διαβάστε τις Συχνές Ερωτήσεις.

Συχνές ερωτήσεις

Τα ραντεβού με τεχνικό στον χώρο σας κλείνονται πάντα βάση διαθεσιμότητας. Μπορείτε να μας καλέσετε για να δούμε τι διαθεσιμότητα υπάρχει και να ορίσουμε το ραντεβού σας σε μέρα και ώρα που να σας βολεύει. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας ότι παρόλο που κάνουμε ότι είναι δυνατόν να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας άμεσα, για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση καλό θα ήταν να μας καλέσετε 3 ημέρες πριν την επιθυμητή ημέρα επίσκεψης.

Για ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης, θα πρέπει να υπάρξει τηλεφωνική ενημέρωση 2 ημέρες πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία επίσκεψης στο χώρο σας.

Ο τιμοκατάλογος μας ισχύει για το κέντρο της Αθήνας, τον Πειραιά καθώς και τα βόρεια, νότια, ανατολικά και δυτικά προάστια. Εάν βρίσκεστε σε απομακρυσμένη περιοχή, εκτός λεκανοπεδίου Αττικής, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για εάν υπάρχει κάποια επιπλέον οικονομική επιβάρυνση ανάλογα με την απόσταση.

Στοιχεία επικοινωνίας

Σταθερό

Κινητό

Διεύθυνση (κάντε κλικ για χάρτη)