Απολύμανση, απεντόμωση ή μυοκτονία στον χώρο σας

Φροντίζουμε για την υγιεινή του χώρου σας με συνέπεια και επαγγελματισμό, σε οικονομικές τιμές!

Η εταιρεία Vagiannis Services και το καταρτισμένο προσωπικό της, με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στο χώρο των απολυμάνσεων, πραγματοποιεί εξειδικευμένες εφαρμογές απολύμανσης στον χώρο σας με σκοπό την καταπολέμηση μικροβίων, ιών και άλλων νοσογόνων ή παθογόνων μικροοργανισμών. Εξυπηρετούμε με συνέπεια και επαγγελματισμό οποιαδήποτε ανάγκη τόσο σε ιδιωτικούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρους, αναλαμβάνοντας επιπλέον εφόσον χρειάζεται την καθημερινή ή τακτική εφαρμογή σε εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε έχουν ελεγχθεί για τις απολυμαντικές τους ιδιότητες και είναι ασφαλή και πιστοποιημένα για την απολύμανση εσωτερικών χώρων και επιφανειών. Παρακάτω μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τις υπηρεσίες μας καθώς και ενδεικτικό κόστος. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας ότι το κόστος των υπηρεσιών μας διαφοροποιείται ανάλογα με το είδος και το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζετε όπως επίσης και τα τετραγωνικά του χώρου σας. Σε κάθε περίπτωση η έμπειρη ομάδα μας μπορεί να σας καθοδηγήσει σχετικά με την βέλτιστη λύση για τις εξειδικευμένες ανάγκες σας και να σας ενημερώσει αναλυτικά για το κόστος.

Λεπτομέρειες για κάθε υπηρεσία και ενδεικτικό κόστος

Οι απολυμάνσεις – μικροβιοκτονίες στοχεύουν στην καταπολέμηση του μικροβιακού φορτιού που παρουσιάζεται σε ένα χώρο δημόσιο ή μη και που εγκυμονεί κινδύνους για τη δημόσια υγεία, όπως και την εξάπλωση του με όποιες συνέπειες. Τα απολυμαντικά σκευάσματα που χρησιμοποιούμε  σε κάθε απολύμανση είναι υψηλής τεχνολογίας και αποτελεσματικότητας, άοσμα, οικολογικά, εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ, ασφαλή για τους ανθρώπους, τα κατοικίδια και το περιβάλλον, χωρίς να προκαλούν αλλοιώσεις ή άλλες φθορές σε επιφάνειες ή αντικείμενα.

Ειδικές απολυμάνσεις μικροβιοκτονίας & ιοκτονίας με νεφελοψεκασμό. Προληπτική εφαρμογή σε χώρους έως 100 τ.μ από 29€.

Οι απολυμάνσεις ιοκτονίας – μικροβιοκτονίας αποτελούν κατάλληλα σχεδιασμένη υγειονομική εφαρμογή ώστε να καταπολεμήσουμε ιούς και βακτήρια που μπορούν να δημιουργήσουν εστίες μόλυνσης και να αποτελέσουν κίνδυνο για την ιδιωτική ή δημόσια υγεία. Η Vagiannis Services αναλαμβάνει προληπτικές απολυμάνσεις για ιούς και μικρόβια με νεφελοψεκασμό σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους ακολουθώντας αυστηρά τη διαδικασία της ψυχρής εκνέφωσης με δυνατότητα προσέγγισης και των πιο δύσκολων χώρων,  με σκοπό να σκοτώσουμε τους μικροοργανισμούς πριν αυτοί εισέλθουν στον ανθρώπινο οργανισμό.

Απεντόμωση / Μυοκτονία. Από 29€ για χώρους έως 200 τ.μ.

Η Vagiannis Services παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες απεντόμωσης και μυοκτονίας για την καταπολέμηση ανεπιθύμητων επισκεπτών στον χώρο σας όπως κατσαρίδες, μυρμήγκια, σκόρους, ψύλλους, κουνούπια, μύγες, ποντίκια κ.α. Τα εξειδικευμένα και πιστοποιημένα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε σε συνάρτηση με την πολύχρονη εμπειρία μας, εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παράσιτων με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία, αλλά και σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Το αποτέλεσμα της απεντόμωσης αρχίζει να φαίνεται εντός τεσσάρων ημερών!

Μπορούμε να αναλάβουμε κάθε είδους απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες σε κατοικίες, κοινόχρηστους χώρους πολυκατοικίας, διαμερίσματα καθώς και επαγγελματικούς χώρους σε ολόκληρη την Αττική. Η τρέχουσα προσφορά μας για μια ολοκληρωμένη απεντόμωση-μυοκτονία έως και 200 τ.μ περιλαμβάνει ψεκασμό απεντόμωσης -απολύμανσης -μυοκτονίας με ψεκαστήρες χαμηλής πίεσης σε:

 • Mπαλκόνια και μπαλκονόπορτες (εξωτερικούς τοίχους, δάπεδα και υδρορροές)

 • Μπάνια (σιφώνια, νιπτήρες, ντουζιέρες, μπανιέρες)

 • Κουζίνες (νιπτήρες, πίσω και κάτω από συσκευές)

 • Παράθυρα (σήτες, παραθυρόφυλλα, ρολά)

 • Αποθηκευτικούς χώρους (πατάρια, ντουλάπες)

 • Αποχετεύσεις του χώρου και φρεάτια

Επιπλέον περιλαμβάνει ενδεικτικές εφαρμογές  απολύμανσης όπου κριθεί απαραίτητο από τον ειδικό:

 • Ψεκασμός υψηλής πίεσης
 • Gel για κατσαρίδες – μυρμήγκια
 • Απωθητικά ερπετών
 • Παγίδες τρωκτικών
 • Καπνισμός εσωτερικών χώρων

Μετά το πέρας της κάθε εφαρμογής παραδίδεται πιστοποιητικό απολύμανσης.

Ψεκασμός με ειδική συσκευή – fogger για προφύλαξη από τον νέο κορονοϊό (Covid19) και από κάθε άλλο ιό!

Μπορείτε να εμπιστευτείτε τις εξειδικευμένες εφαρμογές απολύμανσης της Vagiannis Services για την υγιεινή του οικιακού ή επαγγελματικού σας χώρου και για την προφύλαξη σας από τον νέο κορονοϊό ή κάθε άλλο ιό (H1N1 / SARS / MERS / SARS-CoV-2 κλπ). H μέθοδος ψυχρής εκνέφωσης (νεφελοψεκασμός) που εφαρμόζουμε με την ειδική συσκευή fogger επιτυγχάνει την εναπόθεση του απολυμαντικού διαλύματος σε όλες τις επιφάνειες του χώρου σας. Με αυτό τον τρόπο η ιοκτόνος δράση του διαλύματος είναι περισσότερο αποτελεσματική από κάθε άλλη μέθοδο καθώς το διάλυμα καλύπτει κάθε επιφάνεια και σχισμή του χώρου.